افزایش سرعت لود سایت برای مبتدیان

۱۶ روش تست شده برای افزایش سرعت لود سایت زیر ۳ ثانیه آرسافت

ممکن است کار ساده و رایجی به نظربرسد، اما چنین اقدامی سرقت محسوب می‌شود؛ چرا که از منابع سایت hotlinked استفاده می‌کند. چیزی شبیه به این که با بنزینی که از ماشین همسایه سرقت کرده‌ایم، اتومبیل خودمان را برانیم. البته تمام تصاویر سایت نیازی ندارند در فرمت WEBP بارگذاری شوند و بیشتر برای تصاویر صفحات اصلی سایت از این فرمت استفاده می‌شود. برای این غیرفعال‌سازی، افزونه‌های Disable All WordPress Updates و Easy Updates Manager  بهترین کارکرد را دارند. مثلاً ۷.۳ PHP به‌طور متوسط نسبت‌به ۷.۲ PHP چیزی نزدیک به ۱۰% سریع‌تر است. این مسئله بر میزان پاسخگویی داشبورد ادمین وردپرس هم تاثیرگذار است.

شما می توانید برای بررسی سرعت لود سایت و بهینه سازی تصاویرتان از ابزارهای موجود در اینترنت مثل gtemtrix یا pingdom استفاده کنید. در تصویر زیر من وبسایت شایگان را در gtmetrix زدم و در بخش optimize images تصاویری که نیاز به بهنیه سازی دارند را با ذکر میزان بهینه سازی می توانم ببینم. افزایش سرعت سایت، یکی از روش هایی است که نه تنها بهبود تجربه کاربری (UX) را افزایش می دهد، بلکه می تواند به افزایش رتبه سایت شما نیز کمک کند. برای افزایش سرعت سایت و بهبود عملکرد آن بهتر است تعداد فایل های پیش نیاز سایت در کمترین مقدار و کمترین حجم باشد. برای سایت‌های پربازدید صفحه اصلی مهم‌ترین صفحه‌ سایت است و باید در سریع‌ترین حالت ممکن لود شود. بنابراین اگر دنبال افزایش سرعت سایت وردپرس هستید باید بدانید که هرچه تعداد درخواست‌ها و رسانه‌ها کمتر باشد، سایت عملکرد بهتری خواهد داشت.

اما باید توجه داشت که Minify به حدی نرود که کد برنامه‌نویسی خوانایی را از دست بدهد. برنامه‌نویسان باید تا حد امکان از ابزارهای Minify هوشمند و توانمند استفاده کنند. انتخاب سرویس دهنده هاستینگ یا میزبان مناسب نقش بسیار مهمی در سرعت لود سایت دارد. اگر سرور شما کند باشد، حتی با بهینه‌سازی‌های زیاد نیز سایت شما ممکن است سرعت مناسبی نداشته باشد. با توجه به مزایای قابل توجهی که CDN ارائه می‌دهد، انتخاب یک ارائه‌دهنده مناسب برای وب‌سایت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

اگر بارگزاری فایلها همزمان باشد در همان فراخوانی اول صفحه توسط مرورگر کلیه فایلها دانلود شده و در مرورگر برای نمایش ذخیره می شوند، پس این امر سرعت سایت را پایین می آورد. پس اگر من جای شما بودم این 20 راهکار را با توجه به اهمیت سرعت لود سایت انجام می دادم تا در بزرگترین موتورجستجوی جهان بهتر نمایش داده شوم. همچنین در بررسی هایی که روی سایت walmart انجام شد مشخص گردید به ازای هر ثانیه تاخیر 16 درصد نارضایتی به وجود می آید. در نظرسنجی این سایت از مخاطبان مشخص شد سرعت لود سریع می تواند بیش از 50 درصد افزایش اعتماد برای کاربران فعلی را برای برند به همراه داشته باشد. در نظر سنجی مشخص شده بود نزدیک به 45 درصد از کاربران اینترنتی عملکرد ضعیف بخشی از سایت را با دیگر دوستانشان به اشتراک می گذارند.

اگر می‌خواهید سریع‌ترین سرعت ممکن را به دست آورید، پس باید چند تغییر دیگر ایجاد کنید. هنگامی‌که از CDN استفاده می‌کنید، هر بار که کاربران از وب‌سایت شما بازدید می‌کنند، آنها فایل‌های استاتیک را از نزدیک‌ترین سرور به آن‌ها دریافت میکنند. سرور میزبانی وب خود شما نیز سریع‌تر خواهد بود زیرا CDN کارهای زیادی را انجام می‌دهد. این بدان معنی است که اگر سایت همسایه شما بازدید زیادی داشته باشد، می‌تواند بر عملکرد کل سرور تأثیر بگذارد که به‌نوبه خود سرعت وب‌سایت شمارا کاهش می‌دهد. در وردپرس روش های زیادی برای افزایش سرعت سایت وجود دارند ما به شما بیش از 20 مورد روش کاربردی را نشان خواهیم داد.

براساس تحقیقات، فعال‌سازی کش می‌تواند زمان بارگذاری را برای کاربران بازگشتی تا ۳۰٪ کاهش دهد. این قابلیت برای سایت‌هایی با محتوای تکراری یا ثابت، بسیار مؤثر است. پلاگین‌هایی مانند WP Super Cache یا W3 Total Cache برای سایت‌های وردپرسی ابزارهای مناسبی برای این منظور هستند. با کاهش حجم تصاویر خود ، به بارگیری سریع تر آن توسط کاربران کمک کنید. انواع مختلفی از افزونه های وردپرس بهینه سازی تصویر مانند WP Smush برای وردپرس وجود دارد که می توانید برای کاهش حجم تصاویر استفاده کنید. بنابراین، بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت نه تنها برای ارائه یک تجربه کاربری عالی بلکه برای دستیابی به موفقیت آنلاین طولانی‌مدت ضروری است.

شما می‌توانید مستقیماً پرونده‌های صوتی و تصویری را در سایت وردپرس خود بارگذاری کنید و به‌طور خودکار آن‌ها را در یک پخش‌کننده HTML5 نمایش می‌دهد. همان‌طور که در نمودارهای بالا مشاهده می‌کنید، هنگام بازدید کاربر از سایت وردپرس شما، سرور شما اطلاعات پایگاه داده MySQL و پرونده‌های PHP شمارا بازیابی می‌کند. سپس همه را در یک فایل HTML که برای کاربر ارائه می‌شود جمع‌آوری می‌کند. مرورگرهای مدرن مانند Chrome وب‌سایت شمارا در حافظه پنهان (کش مرورگر) ذخیره می‌کنند و به‌محض شروع به تایپ آدرس آن را به‌طور خودکار از پیش انتخاب می‌کنند. مطمئناً مسیرتان به برخی وب‌سایت‌های تازه تأسیس برخورده است؛ باوجود گرافیک بسیار زیبا و استفاده از تصاویر شگفت‌انگیز، همچنان از سرعت بارگذاری بالاتری برخوردارند. دلیل این امر استفاده از یک طراحی بهینه و حرفه‌ای است که در کنار آن از جدیدترین تکنولوژی‌های طراحی وب استفاده شده تا بهترین گرافیک را با کمترین کد نویسی ممکن داشته باشند.

در ادامه ۹ روش برای بالا بردن سرعت سایت را توضیح خواهم داد که با رعایت آن‌ها می‌توانید سرعت سایتتان را افزایش دهید. تصور کنید؛ شما تلاش زیادی کرده‌اید تا اجزای مختلف سایت شما خوب کار کند، ساختار سایت شما عالی است، سرشار از محتوای خوب، هدفمند و ارزشمند است. اما این اولین تجربه‌ای نخواهد بود که بازدیدکننده، مشتری یا مصرف کننده احتمالی محتوای شما با سایت شما دارد. افزونه های زیادی برای فعال کردن قابلیت کش وب سایت در وردپرس وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. هدرهای cache-control و expires به مرورگر کمک می‌کنند که تشخیص دهد آیا فایل از آخرین باری که درخواست شده، تغییر کرده است یا خیر (به عبارت دیگر، این هدرها حافظه کش را اعتبارسنجی می‌کنند).

با گذشت زمان ممکن است داده‌های زیاد و بی‌اهمیتی در دیتابیس ذخیره شوند و باعث کندی سایت شما شوند. در تصویر زیر لیستی از داده‌هایی که پس از پاک کردن افزونه Wordfence در دیتابیس باقی مانده است را مشاهده می‌کنید. اگر این داده‌ها پشت جدول wp option پنهان شوند وضع بدتر هم خواهدشد. به عنوان مثال بهتر است از Example.com/blog به جای blog.Example.com استفاده نمایید. خوشبختانه باید گفت این طرز فکرهای نه چندان درست در حال پیوستن به تاریخ هستند.

این بدین معنی است که اگر سرعت لود شما بالای دو ثانیه باشد نیمی از بازدیدکنندگان سایت خود را از دست خواهید داد و این تاثیر بسزایی در جذب مخاطب و تبدیل آن به مشتری دارد. پس نتیجه می گیریم که چند ثانیه اضافی تاثیر بسزایی در جذب مخاطب برای شما به ارمغات خواهد آورد. در این مقاله سعی می کنیم به کلیه نکاتی که منجر می شود سایت شما به سرعت لود مناسبی برسد بپردازیم. شما می توانید این کار را در سطح سرور انجام دهید، به این معنی که میزبان شما آن را برای شما مدیریت می کند. همچنین می‌توانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه تغییر مسیرها در سایت خود و جایی که به آن منتهی می‌شوند استفاده کنید.

بااین‌حال، مشکل این است که این پلاگین ها ابتدا همه URL ها را می‌گیرند، سپس قبل از ارسال به مرورگرهای کاربران، آن‌ها را به HTTPS تغییر می‌دهند. اگر از تصاویر زیاد، چندین جاسازی ویدئو و گالری عکس به پست‌های وبلاگ استفاده کنید، شما می‌توانید از بارگذاری تنبل کمک بگیرید. به‌جای بارگیری هم‌زمان همه تصاویر و فیلم‌ها، بارگیری تنبل فقط مواردی را که در صفحه کاربر قابل‌مشاهده هستند بارگیری می‌کند. بسیاری از افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس انواع پرونده‌ها را از وب‌سایت‌های دیگر بارگیری می‌کنند. این پرونده‌ها می‌توانند شامل اسکریپت‌ها، صفحه‌های سبک و تصاویر از منابع خارجی مانند Google، Facebook، سرویس‌های تجزیه‌وتحلیل و غیره باشند.

به عبارت دیگر، اگر وب‌سایت شما آهسته بارگیری می‌شود، احتمالا رقیبان شما از شما پیش خواهند گرفت. با گذشت زمان داده‌های پایگاه داده افزایش می‌یابد و افزایش داده‌ها به مرور موجب کند شدن سایت می‌شود برای جلوگیری از سنگین شدن پایگاه داده باید برخی موارد را انجام داد. این CMS به‌صورت پیش‌فرض تلاش خواهد کرد که حافظه اختصاص‌یافته به PHP را برای یک سایت به ۴۰ مگابایت و برای چند سایت به ۶۴ مگابایت برساند. تعیین محدوده حافظه در فایل ./wp-includes/default-constants.php در خطوط ۴۴-۳۲ انجام می‌شود. کرون جاب (WP-Cron) ‌ها عواملی هستند که برای برنامه‌ریزی کارهای تکراری در سایت استفاده می‌شوند.

بنابراین به جای فراخوانی ده فایل جاوا اسکریپت ، شما به سادگی تمام فایل جاوا اسکریپت خود را در یک فایل قرار می دهید. شما می توانید با استفاده از سایت ها ، نرم افزارهای تغییر فرمت یا کاهش حجم ، تصاویر خود را بهینه و کم حجم کنید برای نمونه سایت tinypng.com می تواند اندازه و حجم عکس شما را کاهش دهد. بسیاری از این پرونده‌ها بهینه‌سازی شده‌اند تا در اسرع وقت بارگیری شوند، بنابراین سریع‌تر از میزبانی آن‌ها در وب‌سایت خودتان است. خوانندگان تمایل دارند پست‌های وبلاگ را که طولانی‌تر و عمیق‌تر هستند، بازدید کنند. پست‌های طولانی‌تر در موتورهای جستجو دارای رتبه بالاتری هستند؛ اما اگر در حال چاپ مقالات طولانی‌مدت با تصاویر زیادی هستید، ممکن است به زمان بارگیری شما آسیب برساند. در عوض، تقسیم پست‌های طولانی‌تر خود را به چند صفحه در نظر بگیرید.

شما می توانید با استفاده از کنسول گوگل یا Google PageSpeed ​​Insights هم سرعت سایت را اندازه گیری کنید. یکی از ابزارهای راحتی که به شما کمک می کند تا سرعت صفحات وب خود را در کامپیوترها و تلفن همراه اندازه گیری و آزمایش کنید. اگر در سایت وردپرس خود محتوای باکیفیتی ایجاد می‌کنید، حقیقت غم‌انگیز این است که احتمالاً دیر یا زود به سرقت می‌رود. یکی از راه‌های این اتفاق این است که وب‌سایت‌های دیگر به‌جای بارگذاری تصاویر در سرورهای خود، تصاویر خود را مستقیماً از طریق URL مای وب‌سایت شما ارائه می‌دهند. این کار با دادن درخواست زیاد از سرور شما می‌تواند سرعت سایت شمارا کم کند. حتی ضمینه‌های کد نویسی شده می‌توانند کدی داشته باشند که فقط برای دریافت اطلاعات اولیه وبلاگ شما با پایگاه داده ارتباط برقرار میکند.

استفاده از CDN می‌تواند به طور چشمگیری سرعت صفحه را افزایش دهد. در اینگونه هاست‌ها، وب‌سایت شما در اکثر مواقع در دسترس است اما بعضی مواقع وب‌سایت بسیار آهسته بارگیری می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که کاربران بدون تبدیل شدن به خریدار با ناامیدی سایت شما را ترک کنند. یکی از روش‌هایی که اکثر مردم برای پس‌انداز انجام می‌دهند، انتخاب هاست اشتراکی ارزان قیمت است. در این روش، تا جایی که برای سرور امکان دارد تعدادی وب‌سایت بر روی آن قرار می‌گیرد.

منظور از بهینه سازی فایل‌های HTML, CSS و JS فشرده سازی و کاهش حجم آن‌هاست. با حذف فاصله‌های اضافی، خطوط خالی و کامنت‌ها و همچنین ترکیب فایل‌های HTML, CSS و JS می‌توان سرعت سایت را افزایش داد. ترکیب این فایل ها با ابزارهایی مثل Grunt، Gulp  و  Webpack قابل انجام است. فشرده سازی فایل‌ها را هم نیز می‌توان با استفاده از ابزارهایی مثل Gzip انجام داد. کشینگ یا حافظه‌ موقت موهبت بزرگی برای افزایش سرعت سایت وردپرسی است! مخصوصاً اگر سایت شما ترافیک زیادی دارد، داده‌های زیادی را دریافت می‌کند که بسیاری از آن‌ها تکراری هستند.

از میان ابزارهای مختلف، GTmetrix یکی از بهترین سرویس‌های سنجش سرعت وب‌سایت بشمار می‌رود. وب‌سایت GTmetrix.com امکانات و قابلیت‌های متعدد و جالبی برای تست فنی (از نظر سرعت بارگذاری) و حتی مقایسه وب‌سایت با میانگین سرعت وب‌سایت‌های دیگر را ارائه کرده است. اگر سرعت بارگذاری سایت اول کند باشد، شما بلافاصله به سراغ سایت دوم خواهید رفت و دیگر به سایتی که در ابتدا باز کردید، برنخواهید گشت. به همین سادگی به دلیل کند بودن سرعت سایت، فروش محصولات سایت اولی با مشکل روبرو خواهد شد. با بررسی و کاهش ریدایرکت های بیهوده می توان در سرعت سایت تاثیر گذاشت. هر بار که کاربران را از یک صفحه به یک صفحه دیگر منتقل میکنید فرایند درخواست و پاسخ HTTP طولانی تر خواهد شد و کاربر زمان بیشتری برای رسیدن به صفحه هدف منتظر میماند.

در مقاله مهم ترین علت‌‌‌های کند بودن و دیر لود شدن سایت به عوامل تاثیرگذار بر روی سرعت سایت پرداختیم. بدون شک ارتقای سرعت سایت یکی از گام های اصلی در راه سئو و بهینه سازی وبسایت می باشد که به طور جدی باید به آن پرداخته شود. انتخاب یک هاست مناسب و باکیفیت یکی از عوامل مهم در سرعت لود وب‌سایت است. هاست با سرعت بالا، پایداری بیشتر، و پهنای باند مناسب می‌تواند به افزایش سرعت سایت کمک کند و کاربران را راضی‌تر نگه دارد​. تحقیقات نشان داده‌اند که بیش از ۷۰ درصد از کاربران اگر لود یک صفحه بیش از ۷ ثانیه طول بکشد، وب‌سایت را ترک می‌کنند. بهترین زمان برای بارگذاری صفحات، زیر ۳ ثانیه است؛ بنابراین هر چه سرعت لود سایت شما بیشتر باشد، کاربران راضی‌تر خواهند بود و احتمال تعامل بیشتر با محتوای وب‌سایت شما افزایش می‌یابد.

اینطور دیگر لازم نیست سرور برای هر صفحه کدهای آن را اجرا کند و فقط نسخه از پیش ذخیره شده را به کاربر تحویل می دهد. این اتفاق خود را با کند شدن سایت و زمان بارگذاری طولانی سایت نشان می دهد. در اینترنت چیزی که بیش از همه انسان را آزار می دهد کند بودن سایت است. این را کسانی خوب درک می کنند که زمان زیادی را صرف وب گردی و گشت و گذار در سایت ها می کنند. زمانی که با سایت های سریع کار می کنیم خوش و خرم هستیم اما وقتی که گرفتار سایت های کند می شویم به کلی اعصابمان به هم می ریزد.

اولین گام برای استفاده از Cloudflare، ایجاد یک حساب کاربری و افزودن دامنه وب‌سایتتان به سرویس است. پس از ثبت‌نام، Cloudflare به‌صورت خودکار تنظیمات DNS سایت شما را بررسی و وارد می‌کند. یک گزینه دیگر استفاده از یک افزونه ذخیره سازی مانند W3 Total Cache است که یک افزونه رایگان وردپرس است که ذخیره سازی صفحات وب شما را سریع و آسان می کند. پس از نصب و فعال سازی آن ، کافی است به تنظیمات عمومی ، Cache Page بروید و گزینه Enable را انتخاب کنید. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد. هر بار که یک صفحه به جای دیگری هدایت می شود ، روند درخواست و پاسخ طولانی تر می شود.

توجه کنید که منظور از محتواهای بلند، متن های بیشتر از 2500 کلمه است. یک نکته مهم دیگه اینکه از فرمت های BMP یا TIFF در سایت استفاده نکنید. با افزودن کد زیر به فایل .htaccess، می‎‌توانید هدرexpires  را به Apache اضافه کنید. تصاویر با فرمت WEBP هم حجم بسیار پایین و کیفیت بسیار بالایی دارند. به طور کلی، این نوع هاست بیشتر به درد سایت‌های نوپا و کم‌ترافیک می‌خورد.

این تغییر به Cloudflare امکان مدیریت ترافیک ورودی به سایت شما را می‌دهد. وقتی می‌شه با HTTP/2 سرعت سایت رو بهتر گرفت، چرا هنوز از HTTP/1.1 استفاده کنیم؟ هاست‌تون رو چک کنید که این قابلیت رو داره یا نه. ابعاد تصاویر را متناسب با نیاز سایت تنظیم کنید؛ تصاویر بزرگ‌تر از اندازه واقعی، بار اضافی بر سایت تحمیل می‌کنند. شما می توانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه ریدایرکت های سایت خود و مکان هایی که به آنها منتهی می شوند ، استفاده کنید. با این ابزار می توانید ریدایرکت هایی که غیرضروری و غیرقابل استفاده هستند را پیدا کرده و سپس موارد مورد نیاز خود را از طریق فایل .htaccess سایت خود حذف کنید. به همین دلیل است که ما توصیه می‌کنیم از فایروال سطح DNS مانند Sucuri یا Cloudflare استفاده کنید.

جلوتر می‌گوییم که چطور افزونه‌های سنگین و اضافی سایت‌تان را تشخیص بدهید و چطور با انتخاب هوشمندانه افزونه و برخی تکنیک‌ها باعث افزایش سرعت وردپرس شوید. می‌توانید قبل و بعد از اجرای هر یک از راهکارهای بهینه‌سازی، تاثیر آن را بر سرعت اندازه‎گیری کنید. شاید هرکدام به تنهایی تغییر چشمگیری ایجاد نکنند، اما رعایت تمام آن‌ها می‌تواند سرعت را تا دو برابر افزایش دهد. زمانی که یک صفحه وب را باز میکنید، مرورگر شما به طور خودکار اطلاعات و فایلهای مورد نیاز را هم دانلود و ذخیره میکند. برای مثال متون داخل صفحه، فایلهای جاوا اسکریپت، فونت‌ها و موارد دیگه که داخل صفحه موجوده.

نصب کردن افزونه کش بر روی مرورگر یکی از راهکار های ساده برای افزایش سرعت سایت است. به این ترتیب با ذخیره شدن اطلاعات بخش های ثابت سایت به عنوان کش، مانند تصاویر و یا فایل های css با هر بار ورود مجدد به صفحه وبسایت می توان صفحه مورد نظر را زودتر باز کرد. برای این منظور وبسایت های وردپرسی می توانند از افزونه های زیر استفاده کنند. یکی از راه های ساد و سریع برای افزایش سرعت لود شدن سایت را می توان کاهش حجم فایل های محتوا دانست. یکی از ترفند های معثر برای این کار استفاده از کمپرسور و سایت های کاهش حجم تصاویر همچون tiny png  و یا compressor است.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/